KOMPOSTITUOTTEISTA KASVUVOIMAA

LABIO tuottaa Kujalan Viljelykomposti -nimistä tuorekompostia sekä Kujalan Kasvualusta -maanparannuskompostia. Laadukkaat kompostituotteemme toimitetaan kokonaisuudessaan hyötykäyttöön maanviljelykseen, kasvualustojen valmistukseen tai tapauskohtaisesti tekniseen erityiskäyttöön. Kompostituotteiden jatkojalostajina ja jakelijoina toimivat yhteistyökumppanimme.

https://norgepiller.com/insulin-uten-resept/


KUJALAN VILJELYKOMPOSTI

Kujalan Viljelykomposti on ekologisesti kestävä lannoitevalmiste, joka soveltuu sellaisenaan esim. vilja- ja energiakasveille sekä maisemointiin ja eroosion estoon. Tuorekompostilla on hyvä kosteuden- ja ravinteidenpidätyskyky ja se parantaa maan mururakennetta ja viljavuutta.

Tilaa tuoteseloste ja tarkempia käyttöohjeita: valvomo@labio.fi

Maataloudessa viljelykompostin toistuva käyttö lisää kasvien käyttöön vapautuvien ravinteiden määrää merkittävästi ja mahdollistaa tehokkaan peltoviljelyn. Kujalan viljelykompostia käytetään viljapelloilla tilakohtaisen viljelysuunnitelman mukaisesti ja sen sisältämällä typellä, fosforilla ja kaliumilla korvataan muita lannoitteita. Lisäksi tuorekompostin käyttö parantaa pellon fysikaalista, kemiallista ja biologista laatua. Viljelykompostia pystytään levittämän uudenaikaisella tarkkuuslevittimellä noin 500 – 1000 m³ päivässä.


KUJALAN KASVUALUSTAKOMPOSTI

Korkealaatuinen maanparannuskompostimme, Kujalan Kasvualustakomposti, on pidempään kypsytetty kuin Kujalan Viljelykomposti. Se soveltuu käytettäväksi osaraaka-aineena korkeatasoisiin kasvualustoihin, maanparannukseen ja eroosion estoon. Tuote on tasalaatuista ja hygieenistä, eikä siinä ole rikkaruohon siemeniä. Kujalan Kasvualustakomposti toimitetaan jatkojalostettavaksi mullanvalmistajille, jotka käyttävät sitä yhtenä mullan raaka-aineena.

AJANKOHTAISTA
27.04.2020
LABIO Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 27.4.2020
24.04.2020
Verkkolaskuoperaattorimme vaihtuu 24.4.2020 Basware Oyj:ksi