Vuosi 2021 on kohta päätöksessään ja aika katsoa hieman kulunutta vuotta taaksepäin. Kuten vuonna 2020, myös vuotta 2021 on varjostanut korona, joka on antanut oman lisämausteensa toiminnan läpiviemiseksi. Siitä huolimatta palvelumme ovat toimineet joustavasti ilman katkoksia ja olemme saaneet prosessoitua kaikki vastaanottamamme jätevirrat. Iso kiitos tästä kuuluu sitoutuneelle henkilökunnallemme ja asiakkaillemme, jotka toimintaamme ovat luottaneet. Laitoksellamme ei seisokkipäiviä ole vieläkään ollut, joten 16 vuotta olemme asiakkaitamme palvelleet yhtäjaksoisesti 24/7 periaatteella. Palvelun joustavuus onkin toiminatamme kulmakivi, jonka lupaamme taata myös jatkossa.

Labio toivottaa asiakkailleen ja sidosryhmilleen hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Niko Wassholm

Toimitusjohtaja

LABIO Oy